Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΟΔΙΕ: Επόπτες θα ελέγχουν δαπάνες των ΔΕΚΟ, ΟΤΑ και Υπουργείων


Καμία δυνατότητα δε θα έχουν πλέον ΟΤΑ, ΔΕΚΟ και Υπουργεία για υπέρβαση δαπανών αφού όχι μόνο θα γίνεται ασφυκτικός έλεγχος αλλά θα υπάρχουν και ποινές όταν εντοπίζονται αποκλίσεις - Το συγκεκριμένο μέτρο «κλείδωσε» με πράξη νομοθετικού περιεχομένου



Πλήρης και «ασφυκτικός» έλεγχος (και) στον Ιππόδρομο από δω και πέρα

Ειδικότερα, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αποκτά τον απόλυτο έλεγχο στις δαπάνες των ΟΤΑ, ΔΕΚΟ και των Υπουργείων και σε περίπτωση που παρατηρούνται αποκλίσεις θα παρεμβαίνει άμεσα.

Επίσης, σε Υπουργεία, ΔΕΚΟ και ΟΤΑ τίθενται τριμηνιαίοι στόχοι οι οποίοι θα παρακολουθούνται σε μηνιαία βάση. Όταν διαπιστώνονται αποκλίσεις άνω του 10,00%, αυτόματα θα περικόπτονται λειτουργικές δαπάνες κι επιχορηγήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η περίπτωση που σημειώνονται σοβαρές αποκλίσεις δηλαδή της τάξεως άνω του 10,00% επί δύο συνεχή τρίμηνα. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν θα τοποθετείται επόπτης.

Ειδικά για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι αποκλίσεις θα καλύπτονται με αύξηση φόρων και τελών. Όσο για τις ΔΕΚΟ, εκεί θα γίνεται αυτόματη περικοπή των αποδοχών των Διοικητικών. (Σημ. «Ιπποδρομιών»: Είδηση που είχαμε δημοσιεύσει πριν από μερικές ημέρες και τελικά επαληθεύτηκε πλήρως).

Δείτε απόσπασμα από το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA:

 Απόσπασμα από ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA

Πηγή: www.newsit.gr

Διαβάστε σχετικά (κάντε κλικ στον τίτλο):

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»