Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Επιλογές βιβλίου: Great Horse Racing Mysteries – True Tales from the Track


Great Horse Racing MysteriesTrue Tales from the Track


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Το βιβλίο που σας προτείνουμε σήμερα έχει τίτλο: «Great Horse Racing Mysteries – True Tales from the Track» (μετάφραση του τίτλου στα Ελληνικά: Τα θαυμαστά μυστήρια των Ιπποδρομιών – Αληθινές ιστορίες από τον Ιππόδρομο) του συγγραφέα John McEvoy.



Όπως μαρτυρεί και ο υπότιτλος, το βιβλίο «Great Horse Racing Mysteries – True Tales from the Track» είναι στην ουσία μία συλλογή από πραγματικές υποθέσεις οι οποίες παραμένουν ως σήμερα άλυτα μυστήρια και σχετίζονται με τη βιομηχανία των Ιπποδρομιών. Στα θέματα που αναπτύσσονται στις σελίδες του, περιλαμβάνονται η απαγωγή του περίφημου Ιρλανδικού ίππου Shergar, ο θάνατος του «Αυστραλιανού ήρωα» ίππου Phar Lap (σημ. «Ιπποδρομιών»: μπορείτε παράλληλα να επισκεφτείτε το Video Club των «Ιπποδρομιών» και να παρακολουθήσετε αυτές τις δύο ομώνυμες ταινίες που έχουν ως θέμα τους τη ζωή και τα κατορθώματα των δύο συγκεκριμένων φοβερών καθαρόαιμων), την «περίπλοκη» εξαφάνιση του αναβάτη Al Snider, ο οποίος, προτού χαθούν τα ίχνη του, ήταν αποκλειστικός αναβάτης του σπουδαίου ίππου Citation. Δοσμένα με μία «δόση μυστηρίου», ο συγγραφέας παραθέτει στοιχεία και επιχειρεί να «ρίξει φως» σε ορισμένες από τις πιο «περίεργες» υποθέσεις που απασχόλησαν την ιπποδρομιακή – και όχι μόνο – κοινή γνώμη.



Αυτά και άλλα «μυστήρια» των Ιπποδρομιών που αφορούν σε άλογα, αναβάτες, προπονητές και ιδιοκτήτες (δώδεκα ιστορίες συνολικά) μπορείτε να «εξιχνιάσετε» και εσείς μέσα από το βιβλίο του John McEvoy, ο οποίος έχει γράψει πλήθος βιβλίων – μυθιστορήματα – με θέμα τους τις Ιπποδρομίες: The Significant Seven, Close Call, Riders Down, Blind Switch, Women In Racing - In Their Own Words (το τελευταίο βιβλίο το έχει συγγράψει με την Julia McEvoy και αποτελεί ένα «ανθολόγιο» συνεντεύξεων από δεκαοκτώ γυναίκες, οι οποίες εξιστορούν τις δικές τους εμπειρίες και περιγράφουν πώς κατάφεραν να επιτύχουν στον κόσμο των Ιπποδρομιών).



Το βιβλίο «Great Horse Racing Mysteries – True Tales from the Track» έχει κερδίσει το βραβείο «Ben Franklin Award» και είναι γραμμένο στην Αγγλική γλώσσα.


Κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε το βιβλίο: «Great Horse Racing Mysteries – True Tales from the Track».

Great Horse Racing Mysteries – True Tales from the Track

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»