Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Επικοινωνία με τις «Ιπποδρομίες»

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Όπως γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή οι δικές σας απόψεις και προτάσεις είναι αυτές που καθορίζουν την εξέλιξη και την συνεχή βελτίωση της ιστοσελίδας. Για το λόγο αυτό επιδιώκουμε να έχουμε με όλους τους αναγνώστες  σταθερή και ουσιαστική επικοινωνία προκειμένου να ανταποκρινόμαστε όσο το δυνατό καλύτερα στις δικές σας απαιτήσεις. Άλλωστε, για όλους εσάς, τους φιλίππους, δημιουργήθηκαν οι «Ιπποδρομίες»!

Οι τρόποι επικοινωνίας είναι αρκετοί:

- Ο πρώτος τρόπος είναι μέσω του email του ιστοχώρου (ippodromies@yahoo.gr) όπου μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας.

- Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσω της σελίδας των «Ιπποδρομιών» στο Facebook (πατήστε εδώ για να μεταβείτε άμεσα) όπου μπορείτε να σχολιάσετε όλα τα δημοσιεύματα, τις φωτογραφίες και ο, τι άλλο αναρτάται εκεί ή να μας αφήσετε το μήνυμά σας (σημ. «Ιπποδρομιών»: τις περισσότερες φορές κατά την διάρκεια διεξαγωγής των Ελληνικών Ιπποδρομιών, στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση, με φωτο-ρεπορτάζ και ειδήσεις της τελευταίας στιγμής), ενώ κάνοντας «like» στην σελίδα μπορείτε να ενημερώνεστε πλέον διαρκώς και άμεσα στην δική σας σελίδα στο Facebook για όλα τα τελευταία νέα.

- Ο τρίτος τρόπος τέλος είναι μέσω της φόρμας επικοινωνίας των «Ιπποδρομιών» που ακολουθεί:

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»