Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Επιλογές βιβλίου: «Υγεία των ίππων» (special edition)

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Άλλη μία πρόταση για όλους όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από την σωστή φροντίδα του αλόγου καθώς και την ευζωία των συμπαθών τετράποδων φίλων μας φιλοξενείται σήμερα στις «Ιπποδρομίες».

Η γνωστή - από τον Ελληνικό Ιππόδρομο -
αμαζόνα και εξαιρετικά ταλαντούχα αναβάτιδα Καντιώ Βουτσίνου, αποκαλύπτει πλήρως μέσα από τις σελίδες του συγκεκριμένου βιβλίου εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες γύρω από την υγεία των ίππων και μας δίνει χρήσιμες οδηγίες για αντιμετώπιση «έκτακτων αναγκών», όταν για παράδειγμα ο κτηνίατρος δεν μπορεί άμεσα να παράσχει τις υπηρεσίες του!

Η «Υγεία των Ίππων» (special edition) αποτελεί το πρώτο από μία σειρά βιβλίων όπως μας «υπόσχεται» η Καντιώ(!), θα αποτελείται από περίπου 70 με 80 σελίδες (με ένθετα – έκπληξη) και η τιμή του ανέρχεται στα 30 ευρώ. 


Για τις παραγγελίες σας αλλά και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο email: indiannaspirit@gmail.com, ενώ, όσοι επιθυμούν, μπορούν να γίνουν χορηγοί σε αυτή την πολύ όμορφη προσπάθεια, συνεισφέροντας οικονομικά στην κυκλοφορία των βιβλίων αυτών και κερδίζοντας διαφήμιση!

Ας διαβάσουμε, τέλος, μερικά αποκλειστικά λόγια από την ίδια την Καντιώ Βουτσίνου για την «Υγεία των Ίππων» (special edition) και ας ευχηθούμε να είναι «καλοτάξιδο» το πρώτο βιβλίο αυτής της σειράς!

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; Ο πρώτος ΕΝΤΥΠΟΣ τόμος θα είναι σε λίγο γεγονός!

Ξεκινάμε δυναμικά με το πιο σημαντικό βιβλίο όλων.. την ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ. Ένα πλήρες οδηγό για την ευημερία και υγεία των αλόγων μας, για όταν ο ιατρός δεν μπορεί να είναι εκεί, για όταν δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες, αλλά και για όταν χρειάζεται να συνεργαστείτε με τον ιππίατρό σας. Ο special edition τόμος θα είναι περίπου 70-80 σελίδες και θα κοστίζει μόνον 30 ευρώ. Σύντομα θα ανακαλύψετε και όλα τα περιεχόμενά του αναλυτικά.

ΜΕ ΕΝΘΕΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Κάθε τόμος εκτυπώνεται, βιβλιοδετείται και αποστέλλεται αμέσως καθώς έχει περάσει την ανάλογη προεργασία. Μικρά λαθάκια ίσως υπάρχουν αλλά συγχωρέστε μας αυτή είναι μια αποκλειστική προσωπική προσπάθεια. Φυσικά και θα συνοδεύεται από τους χορηγούς μας. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ (indiannaspirit@gmail.com)



Εν τω μεταξύ, κυκλοφορούν και τα υπόλοιπα βιβλία που περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες για το άλογο και τη φροντίδα του, όλα με την επιμέλεια της Καντιούς Βουτσίνου.

http://vivlia-gia-aloga.webnode.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα περιεχόμενα του βιβλίου, κάντε κλικ εδώ.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»