Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Προτάσεις για στοίχημα: Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρα 29-10-2012



Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 
Με οκτώ αμιγώς Ελληνικές διαδρομές διεξάγεται η συγκέντρωση του Ελληνικού προγράμματος της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου 2012 στις οποίες παρεμβάλλεται μία αναμέτρηση από τα Ιπποδρόμια της Νότιας Αφρικής.
Μετά την… «πανηγυρική» συγκέντρωση της Παρασκευής και το… «φοβερό ρεκόρ» τζίρου που πραγματοποιήθηκε (αρνητικό φυσικά), επιστρέφουμε σήμερα στην «πεζή πραγματικότητα»… Και μη χειρότερα…
Σχετικά καλά συμπληρωμένο το πρόγραμμα της Δευτέρας – αναλογικά πάντοτε με τις επικρατούσες δυσμενείς συνθήκες στον Ελληνικό Ιππόδρομο – με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, μία εκ των οποίων – η πολυπληθέστερη μάλιστα της ημέρας – απευθύνεται σε μαθητευόμενους και νέους αναβάτες. Το παικτικό στοιχείο είναι μάλλον έντονο θα λέγαμε στην σημερινή Ελληνική συγκέντρωση και αν σε όλα αυτά συνεκτιμηθεί ο καιρός – που ήδη άρχισε να «παίζει σοβαρό ρόλο» στην τελική διαμόρφωση των αποτελεσμάτων – τότε μπορούμε να μιλάμε για ένα πρόγραμμα με «καλές ευκαιρίες για σημαντικά κέρδη»
Στις τέσσερις από τις συνολικά οκτώ Ελληνικές Ιπποδρομίες δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι του τετραπλού, ενώ υπάρχουν δύο τζακποτ που σημειώθηκαν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στο τελευταίο σύνθετο-δίδυμο (852,75 €) και σύνθετο-φορκάστ (63,36 €) και τα οποία μεταφέρονται στην πρώτη σημερινή Ελληνική κούρσα, καθώς επίσης και 863,46 € από το τζακποτ στο ΣΚΟΡ9.

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για την πρόταση των «Ιπποδρομιών»: 
Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ιπποδρομία του Επάθλου Ζατούνας (ίπποι 4 ετών και άνω ΒΗΕ - απόσταση: 1400 μέτρα) που αποτελεί την ένατη και τελευταία κούρσα του σημερινού προγράμματος.
α/α
Ίππος
Κιλά
Αναβάτης
Προπονητής
Σταρτ
1
ΓΚΡΗΚ ΤΑΪΚΟΥΝ
60
Συρινίδης
Χρ. Θεοδωράκης
5
2
ΡΙΦΙΟΥΖ ΤΟΥΛΟΥΖ
56
Χαλιάσος
Χρ. Πέτρου
1
3
ΦΟΚΛΑΝΤ ΦΛΑΪΕΡ
54,5
Χάλαρης
Χρ. Θεοδωράκης
4
4
ΣΟΠΙΝΓΚ ΟΑΣΙΣ
53,5
Δημητσάνης
Χρ. Θεοδωράκης
6
5
ΚΑΝΑΔΑΣ
51,5
Λαζαρίδης
Χρ. Σταύρου
2
6
ΝΤΡΗΜΣ ΟΦ ΝΤΟΝ
48,5
Εντιόν
Αρ. Μυκονιάτης
3

Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από αγωνιστικής άποψης. Ο καιρός που είναι σχετικά άστατος τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να αποτελέσει μία σοβαρή παράμετρο στο παιχνίδι μας – γενικά, από δω και πέρα – και επομένως οι προτάσεις για στοίχημα παρουσιάζουν ένα αυξημένο ρίσκο την χειμερινή περίοδο. Στο καθαρά παικτικό σκέλος τώρα της αναμέτρησης, θα δώσουμε προβάδισμα στον ΝΤΡΗΜΣ ΟΦ ΝΤΟΝ που συγκεντρώνει κατά την άποψή μας τις περισσότερες πιθανότητες για να φτάσει στην νίκη. Στην τελευταία του συμμετοχή (στα 1200 μέτρα) τερμάτισε τρία περίπου μήκη από τον παρουσιασθέντα σε «εκρηκτική» κατάσταση – και σημερινό βασικότερό του αντίπαλο – ΣΟΠΙΝΓΚ ΟΑΣΙΣ, ο οποίος οδήγησε τότε εξαρχής την κούρσα και έφτασε σε μία άνετη επικράτηση. Σήμερα, με την διαφορά των βαρών να είναι υπέρ του πρώτου (ΝΤΡΗΜΣ ΟΦ ΝΤΟΝ) εκτιμούμε πως θα μπορέσει να «κλείσει την ψαλίδα» από τον ΣΟΠΙΝΓΚ ΟΑΣΙΣ και ειδικότερα στην περίπτωση που καταφέρει να εξασφαλίσει αυτός τώρα την πρωτοπορία (κάτι διόλου απίθανο) τότε οι ελπίδες του για νίκη θα αυξηθούν ίσως και αποφασιστικά. Σε κάθε περίπτωση νομίζουμε ότι το δίδυμο αυτό έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει, ενώ στην περίπτωση που κάποιος εκ των δύο αποδώσει κατώτερα του αναμενομένου, τότε ο ΚΑΝΑΔΑΣ θα είναι κατά την γνώμη μας εκείνος που θα εποφθαλμιά προκειμένου να εκμεταλλευτεί κάποια ατυχία τους και να πρωταγωνιστήσει στην άφιξη, ενώ τέλος, στο παιχνίδι του tricast ας μην αγνοηθεί ο ΓΚΡΗΚ ΤΑΪΚΟΥΝ.


H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου 2012 είναι:

96ο γκανιάν: Νο 6 (ΝΤΡΗΜΣ ΟΦ ΝΤΟΝ)
9οδίδυμο: 4χ6 (βασικός συνδυασμός) 5χ6 (κάλυψη)
9ο φορκάστ: 6χ4 (βασικός συνδυασμός) 6χ5 (κάλυψη)
9ο tricast: 6/4-5/1-4-5

Καλή επιτυχία σε όλους!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»