Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκρατικοποιήσεις: Συμβαίνει κάτι με τον ΟΔΙΕ;


Δεν αναφέρεται πουθενά η αποκρατικοποίηση του ΟΔΙΕ στην ημερήσια διάταξη του ΤΑΙΠΕΔ για τις 19 Σεπτεμβρίου


«Στοιχεία θρίλερ» αποκτά πλέον η υπόθεση (;)


Ερωτηματικά γύρω από το Δελτίο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ

Μετά την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ δρομολογήθηκαν άμεσα πολλά θέματα τα οποία σχετίζονται με τις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις, ζητήματα που φαίνονταν πως είχαν «βαλτώσει» εδώ και καιρό και που τώρα – ιδιαίτερα μετά την τελευταία διυπουργική επιτροπή – δείχνουν επιτέλους να «παίρνουν μπρος».

Ο ΟΔΙΕ έχει χαρακτηριστεί από τους αρμοδίους ως μία «ώριμη» ΔΕΚΟ προς αποκρατικοποίηση, με το χρονοδιάγραμμά της να μετατίθεται – για διάφορους λόγους – διαρκώς από το β’ εξάμηνο του 2011. Η διακήρυξη των όρων του διαγωνισμού αναμένεται εδώ και καιρό με μεγάλο ενδιαφέρον από σύσσωμη την ιπποδρομιακή οικογένεια, προκειμένου να αρχίσει σιγά – σιγά να «ξεκαθαρίζει το τοπίο» και οι Ελληνικές Ιπποδρομίες να ξεφύγουν επιτέλους από το καθεστώς ανασφάλειας που έχει καταβάλει το σύνολο των επαγγελματιών του χώρου.

Και ενώ όλα έδειχναν να βαδίζουν με ταχείς ρυθμούς – τουλάχιστον σε ο, τι αφορά στον Ιππόδρομο – διαβάσαμε πρόσφατα ένα Δελτίο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ (με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου) στο οποίο αναφέρονται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου, όπου δε γίνεται πουθενά λόγος για τον ΟΔΙΕ, γεγονός που καταδεικνύει ότι η υπόθεσή του μετατίθεται για μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του ΤΑΙΠΕΔ.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ (κάντε κλικ στο εικονίδιο):

Όπως είναι φυσικό, εγείρονται αρκετά «ερωτηματικά» για τους λόγους που συνετέλεσαν στην νεότερη καθυστέρηση γύρω από την αποκρατικοποίηση του Οργανισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα δεν υπάρχουν προς το παρόν, πάντως οι επόμενες ημέρες αναμένεται να «ρίξουν περισσότερο φως»  και να αναδείξουν με λεπτομέρειες τι ακριβώς συμβαίνει και παρουσιάστηκε αυτή η νέα χρονοτριβή.

Ενώ οι εξελίξεις γύρω από τις αποκρατικοποιήσεις δείχνουν να «τρέχουν» με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, δυστυχώς από ο, τι φαίνεται ο Ιππόδρομος μοιάζει σαν να «χάνει έδαφος», ας ελπίσουμε προσωρινά…
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»