Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012


Επιστολή των «Ιπποδρομιών» προς τους βουλευτές του ΛΑΟΣ κυρίους Πλεύρη και Γεωργιάδη

Όπως θα πρέπει να έχετε ήδη διαβάσει στο σημερινό «Σχόλιο της ημέρας», αποφασίσαμε να αποστείλουμε το σημερινό μας δημοσίευμα στους βουλευτές του ΛΑΟΣ, τους κυρίους Αθανάσιο Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη, για να τους ενημερώσουμε όσο περισσότερο γίνεται για όλα εκείνα τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίζονται στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου, ώστε να έχουν όσο το δυνατό καλύτερη γνώση των στοιχείων και να πράξουν ανάλογα, με γνώμονα το συμφέρον των Ελληνικών Ιπποδρομιών.

Οι εξελίξεις αναμένονται «καυτές» και οι «Ιπποδρομίες» θα παρακολουθούν το θέμα από κοντά…


Κορυδαλλός, 11-01-2012

Προς: Τους Βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου
           Συναγερμού κυρίους Αθανάσιο Πλεύρη
           και Άδωνι Γεωργιάδη

Κοιν.: Ιπποδρομιακό Τύπο
          Ιπποδρομιακές ιστοσελίδες

Σχετ.: το υπ’ αριθμ. ΥΠ.ΠΟ.Τ/ΓΡ.ΥΠ./Κ.Ε./88/1-11-2011 έγγραφό των βουλευτών κκ Αθανάσιου Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 133/29-11-2011 έγγραφο – απάντηση του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ)

Συνημμένα: ένα (1) έγγραφο

Θέμα: Απάντηση του ΟΔΙΕ σε ερώτηση των βουλευτών κ.κ. Αθανάσιου Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη

Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω κάποια – σημαντικά κατά την γνώμη μου – στοιχεία που ενδεχομένως σας βοηθήσουν στο έργο σας για την προσπάθεια βελτίωσης του τρόπου λειτουργίας του Ελληνικού Ιπποδρόμου.

Η σχετικά πρόσφατη επερώτησή σας στο Εθνικό Κοινοβούλιο σχετικά με τον τρόπο διοργάνωσης και διεξαγωγής των Ελληνικών Ιπποδρομιών και των ιδιαζουσών συνθηκών που επικρατούν σήμερα στον Ελληνικό Ιππόδρομο δείχνει αν μη τι άλλο ανθρώπους που και ενδιαφέρονται έμπρακτα αλλά και προβληματίζονται για το μέλλον των Ελληνικών Ιπποδρομιών, και σε μία τέτοια περίπτωση εκτιμώ πως αποτελεί ηθικό χρέος όλων όσων μπορούν να σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Εκπροσωπώντας τον ιστοχώρο των «Ιπποδρομιών» (http://ippodromiaka-nea.blogspot.com/) αλλά και ως απλός φίλιππος και λάτρης των Ελληνικών Ιπποδρομιών θα ήθελα να σας παραθέσω κάποια γεγονότα τα οποία για άγνωστο λόγο είτε δεν σας γνωστοποιήθηκαν ποτέ από τα αρμόδια χείλη ή σας δόθηκαν άλλες – άσχετες με την φύση και με την ουσία των ερωτημάτων σας – πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή το ζήτημα κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρό (ενόψει μάλιστα της προσπάθειας για την αποκρατικοποίηση του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος που βρίσκεται σε εξέλιξη) σας αποστέλλω ένα δημοσίευμα του ιστοχώρου των «Ιπποδρομιών» με σημερινή ημερομηνία, στο οποίο αναφέρονται ένα προς ένα όλα τα σημεία που – κατά την προσωπική μου εκτίμηση – δίνουν την πραγματική απάντηση στα δικά σας ερωτήματα και αποτυπώνουν με πολύ παραστατικό τρόπο την εικόνα που επικρατεί σήμερα στον Ελληνικό Ιππόδρομο, η οποία δυστυχώς είναι ζοφερή.

Ελπίζοντας να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα τα στοιχεία που σας επισυνάπτω μαζί με την παρούσα επιστολή και με την υπόσχεση εκ μέρους μου να κρατήσουμε «ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας» σε ο, τι αφορά στα ιπποδρομιακά ζητήματα,

Παραμένω στην διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με τιμή,

Για τις «Ιπποδρομίες»
Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης
(υπεύθυνος λειτουργίας ιστοχώρου)

Συνημμένα: Δημοσίευμα του ιστοχώρου των «Ιπποδρομιών» της Τετάρτης 11-01-2012 με τίτλο: «Το σχόλιο της ημέρας».
Η επιστολή των «Ιπποδρομιών» προς τους βουλευτές του ΛΑΟΣ κυρίους Πλεύρη και Γεωργιάδη

 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»