Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Προτάσεις για στοίχημα - Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 10-9-2012

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Αν «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», τότε η επαναλειτουργία της θεματικής ενότητας με τις προτάσεις των «Ιπποδρομιών» προοιωνίζεται «μεγάλα πράγματα» για το μέλλον! Με αποδόσεις στο γκανιάν 3,01 €, στο δίδυμο 8,56 € και στο φορκάστ 19,76 € (λίγο έλειψε να γίνει το «απόλυτο», με trio και tricast) αν μη τι άλλο έγινε ένα καλό ξεκίνημα, ένα «flying start» για την ψυχολογία μας, και ξέρουμε όλοι μας πόσο σημαντικό πράγμα είναι η ψυχολογία στον τζόγο!

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να παραμείνουμε «προσγειωμένοι» διότι και οι «κακές ημέρες» είναι μέσα στο πρόγραμμα, ώστε θα πρέπει με ιδιαίτερη προσοχή να βαδίσουμε από δω και πέρα με μοναδικό μας στόχο να συνεισφέρουμε – στο μέτρο του δυνατού – με σκέψεις και προτάσεις στη διαμόρφωση – όσο είναι δυνατό – μίας ολοκληρωμένης εικόνας για την κούρσα που πραγματευόμαστε κάθε φορά, ελπίζοντας στο τέλος να σας φανούμε χρήσιμοι στις τελικές σας επιλογές!

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για τη σημερινή συγκέντρωση:

Σε ο, τι αφορά τώρα στο «προφίλ» της ημέρας, η Ελληνική συγκέντρωση της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου 2012 απαρτίζεται από εννέα αμιγώς Ελληνικές αναμετρήσεις, ενώ στο στοιχηματικό μενού του ΟΔΙΕ περιλαμβάνονται επίσης άλλες τέσσερις Γαλλικές κούρσες που προηγούνται χρονικά του Ελληνικού προγράμματος. Η πλειοψηφία των Ελληνικών ιπποδρομιών θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1400 μέτρων (πέντε από τις εννέα συνολικά), ενώ υπάρχουν επίσης άλλες τρεις διαδρομές στην απόσταση των 1200 μέτρων και μία στο μίλι (1600 μέτρα) με την οποία «κλείνει» η συγκέντρωση.

«Οριακά» συμπληρωμένο (ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων ίππων ανά ιπποδρομία δεν ξεπερνά πουθενά τους επτά) αλλά σχετικά καλό από άποψης αγωνιστικού ενδιαφέροντος εμφανίζεται το σημερινό πρόγραμμα, που διαθέτει ορισμένες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, στο παικτικό σκέλος δεν υπάρχει θα λέγαμε ιδιαίτερα το στοιχείο της αυξημένης δυσκολίας πρόβλεψης στις σημερινές αναμετρήσεις καθώς αναμένονται αφίξεις φαβορί σε γενικές γραμμές, ενώ τέλος το τζακποτ στο ΣΚΟΡ9 (281,26 €) παραμένει ακόμα σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Η δική μας σημερινή πρόταση αφορά στην 6η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος, στο Έπαθλο Ασπρονερίου (ίπποι 4 ετών & άνω, Ιπποδρομία Αξίωσης Β’ – απόσταση: 1400 μέτρα). Σε αυτή διαγωνίζεται και ο ίππος ΚΑΛΚΕΡΥ, ο οποίος θα αποτελέσει τη «βάση» μας για παιχνίδι. Διαγωνισθείς προ μηνός μετά από πολύμηνο ρεπό κατάφερε να διακριθεί στην 3η θέση της άφιξης (στα 2400 μέτρα), δείχνοντας πως επέστρεψε σε καλή φόρμα και φυσική κατάσταση. Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώθηκε και στο δεύτερο τρέξιμό του προ ημερών (στα 1400 μέτρα αυτή τη φορά, απόσταση στην οποία διαγωνίζεται και σήμερα) όπου παρότι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εν τούτοις κατάφερε να συνθέσει το δίδυμο – σε ολιγομελή πάντως όμιλο – σε απόσταση από τους υπολοίπους αντιπάλους του και μειώνοντας με καλό φίνις την τελική διαφορά του στην άφιξη από τον (εύκολο) νικητή ίππο ΚΡΕΩΝ. Με την όλη του διαγωγή πιστοποίησε κατά τη γνώμη μας ότι η φόρμα του βρίσκεται σε πολύ υψηλό σημείο και αναμφισβήτητα διέρχεται περίοδο αγωνιστικής ανόδου. Στη σημερινή αναμέτρηση εξασφάλισε τον αναβάτη Κουτσοπέτρο στη σέλα του, για τον οποίο πρέπει να σημειωθεί πως κατά κανόνα επιτυγχάνει πολύ καλές εκκινήσεις, ενώ παράλληλα εκτιμούμε πως είναι ιδιαίτερα «χαρισματικός» με τα γρήγορα άλογα. Το στοιχείο αυτό αναφέρεται διότι στον όμιλο που διαγωνίζεται αυτή τη φορά ο ΚΑΛΚΕΡΥ τον θεωρούμε ικανό να αναλάβει ακόμα και την πρωτοπορία και να «φέρει την κούρσα στα μέτρα του», ώστε σε μία τέτοια περίπτωση μάλλον θα καταστεί δυσκολοκατάβλητος. Ακόμα πάντως και αν δεν οδηγήσει την ιπποδρομία και πραγματοποιήσει διαδρομή ημιαναμονής, είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την άνοδό του και να φτάσει στη νίκη. Οι δύο ομοπροπόνητοι, ο «χαλκέντερος» 8ετής ίππος ΘΡΥΛΟΣ και ο «ηρωικός» 9ετής ΒΑΓΓΕΛΗΣ φαντάζουν ως οι δυο «απειλές» για τον ΚΑΛΚΕΡΥ. ΕΞΤΜΑΝ και ΠΡΟΒΙΝΣΙΑΛ θα είναι οι υπόλοιπες επιλογές μας για τα πολύπλοκα παιχνίδια.

H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου 2012 είναι:

Ιπποδρομία 6η (Ελληνικό πρόγραμμα):

Γκανιάν: Νο 4 – ΚΑΛΚΕΡΥ
5ο σύνθετο: 1χ4
6ο δίδυμο: 1χ4 (βασικός συνδυασμός) 2χ4 (κάλυψη)
6ο φορκάστ: 4χ1 (βασικός συνδυασμός) 4χ2 (κάλυψη)
6ο tricast: 4/1-2/1-2-3-5
6ο τετραπλό: 4/1-2/1-2-3-5/1-2-3-5
6ο σύνθετο: 4χ1 (βασικός συνδυασμός) 4χ5 (κάλυψη)

Καλή επιτυχία σε όλους!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»