Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Επιστολή του Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκη προς την Φίλιππο Ένωση της Ελλάδος (ΦΕΕ)


Κορυδαλλός, 1-12-2010


Προς: Την Φίλιππο Ένωση
          της Ελλάδος (ΦΕΕ)
Κοιν.: Τον Οργανισμό Διεξαγωγής
          Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ)
          Ιπποδρομιακό Τύπο
          Ιπποδρομιακές ιστοσελίδες

Συν. : ένα (1) έγγραφο




Θέμα: Πρόταση σχετικά με τα έπαθλα των διαδρομών

Αξιότιμοι κύριοι,

Σας αποστέλλω χθεσινό δημοσίευμα του ιπποδρομιακού ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» (http://www.ippodromiaka-nea.blogspot.com) με τίτλο : «Οι «Ιπποδρομίες» καταθέτουν πρόταση που αφορά στα έπαθλα των διαδρομών». Το συγκεκριμένο δημοσίευμα εστιάζει στα έπαθλα των διαδρομών, στους κινδύνους που διατρέχει ο Λογαριασμός επάθλων από τα μειωμένα έσοδα του στοιχήματος εξαιτίας είτε αποδυναμωμένων ιπποδρομιών (σε πλήθος συμμετοχών) ή λόγω μικρής ελκυστικότητας του προγράμματος («αντι-εμπορικές» ιπποδρομίες) και προτείνει λύσεις ώστε να προστατεύεται διαρκώς ο Λογαριασμός επάθλων σε κάθε περίπτωση στο μέλλον και ταυτόχρονα να «πριμοδοτούνται» οι επιτυχημένες εισπρακτικά ιπποδρομίες.

Παρακαλώ θερμά να εξετάσετε την πιθανότητα υλοποίησής της στο προσεχές μέλλον, θεωρώντας πάντοτε πως κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και πως έχει να προσφέρει θετικά (επί του πρακτέου) σε μερική τόνωση των «εμπορικών» διαδρομών (με βάση τα έσοδα του στοιχήματος) και σε υποβοήθηση των εγγραφών ποιοτικών ίππων και διεξαγωγής περισσότερο ποιοτικών διαδρομών με στόχο την αύξηση του τζίρου του ιπποδρομιακού στοιχήματος, που με την σειρά του θα βοηθήσει περαιτέρω τον Λογαριασμό επάθλων.
Παραμένω στην διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση ή απορία σας.

Με εξαιρετική τιμή,
Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης

Συνημμένο: Δημοσίευμα του ιπποδρομιακού ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» (http://www.ippodromiaka-nea.blogspot.com)  της 30ης-11-2010 με τίτλο: «Οι «Ιπποδρομίες» καταθέτουν πρόταση που αφορά στα έπαθλα των διαδρομών».

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Μας πρόλαβαν στο παρά πέντε κυριολεκτικά οι εξελίξεις με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αργά χθες το απόγευμα ο ΟΔΙΕ! (η επιστολή ήταν έτοιμη από χθες το πρωί, δηλαδή πριν την έκδοση του Δελτίου Τύπου). Είμαστε αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να επανέλθουμε με σχόλιο επί του θέματος. Θα αρκεστούμε προς το παρόν να επισημάνουμε πως θεωρούμε την συγκεκριμένη απόφαση λανθασμένη (να τεθούν εκτός στοιχήματος και να μην προβληθούν τηλεοπτικά οι 3 πρώτες ιπποδρομίες της Παρασκευής).

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»