Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αψίδα του Θριάμβου: Εντυπωσιακή ρεπετισιόν από την Treve

Η τετραετής φοράδα έφτασε σε μία «ιστορική» νίκη επαναλαμβάνοντας τον περυσινό της θρίαμβο

Μία Γαλλίδα στην πρώτη θέση μπροστά από τρεις Αγγλικούς εκπροσώπους – Διέψευσαν τις προσδοκίες οι Γιαπωνέζικοι ίπποι

Η τετραετής Treve που αποτελεί ένα προϊόν από τον  Motivator  και την Trevise «διέλυσε τον ανταγωνισμό» και διπλασίασε τις επιτυχίες της στην κούρσα της Αψίδας του Θριάμβου, κατακτώντας το πλούσιο έπαθλο της διαδρομής, το οποίο συνολικά ανήλθε στο ύψος των πέντε εκ ευρώ!

Η Treve δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή της, ο οποίος μετά από το τελικό της γκάλοπ δήλωσε ότι η φοράδα του ξαναβήκε τη φόρμα του παρελθόντος, αυτή που της χάρισε και την περσινή νίκη στην Αψίδα του Θριάμβου.

2013 Prix de L' Arc de Triomphe

Στη δεύτερη θέση, δύο μήκη πίσω από την νικήτρια Treve τερμάτισε ο τετραετής Flintshire, ακολουθούμενος από την τριετή Taghrooda η οποία τερμάτισε 1 ¼ μήκη πίσω του (οι δυο τους συνεκάλπασαν στο ίδιο περίπου ύψος με την νικήτρια στη διαδρομή) και απέδωσαν το κατά δύναμη. Στην τέταρτη θέση, ¾ του μήκους τερμάτισε ο τριετής Kingston Hill.

Η νικήτρια Treve που προέρχεται από τη Γαλλία σημείωσε μία «ιστορική» νίκη φτάνοντας στην ρεπετισιόν μπροστά από τους τρεις Άγγλους εκπροσώπους (Taghrooda , Flintshire και Kingston Hill). Στον αντίποδα, οι ίπποι από την Ιαπωνία δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες και δεν έπαιξαν τελικά κάποιο σημαντικό ρόλο στην κούρσα.


2014 Prix de L' Arc de Triomphe
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»