Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Έκτακτη επικαιρότητα: Ματαιώθηκε η Ελληνική συγκέντρωση της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου




Παρακολουθήστε σε video δηλώσεις των πρωταγωνιστών για το θέμα που «πυροδότησε» νέες εντάσεις

Όπως είχαμε αναφέραμε και στην πρώτη ενημέρωση, διαφαινόταν εξαρχής ότι η Ελληνική συγκέντρωση της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου έβαινε προς ματαίωση, κάτι που τελικά συνέβη πριν από λίγη ώρα. Εμείς συλλέξαμε και επεξεργαστήκαμε τις δηλώσεις των επαγγελματιών που έγιναν λίγη ώρα πριν από την επίσημη ανακοίνωση από τον ΟΔΙΕ περί ματαίωσης της συγκέντρωσης.

Παρακολουθήστε σε video τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΔΙ, προπονητή κυρίου Γιάννη Μυκονιάτη: 

 
Δηλώσεις προπονητή Γιάννη Μυκονιάτη (18-1-2013)

Παρακολουθήστε σε video τις δηλώσεις των αναβατών Γιάννη Λαζαρίδη (Πρόεδρος ΣΑΔΙΙ), Δημήτρη Δρόσου, Κώστα Μαστοράκη και Ροδόλφου Καλογρίδη:

Δηλώσεις αναβατών: Γιάννη Λαζαρίδη (Πρόεδρος ΣΑΔΙΙ), Δημήτρη Δρόσου, 
Κώστα Μαστοράκη και Ροδόλφου Καλογρίδη (18-1-2013) 

Όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τις συνεντεύξεις και τα ρεπορτάζ μπορείτε να τα βρίσκετε πάντα συγκεντρωμένα στην κατηγορία «Συνεντεύξεις - Ρεπορτάζ», στο ένα από τα κανάλι που διαθέτουν οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε άμεσα στην αρχειοθήκη των «Ιπποδρομιών» στο YouTube).
«Ιπποδρομίες»

Έκτακτη επικαιρότητα: Προς οριστική ματαίωση βαδίζει η Ελληνική συγκέντρωση της Παρασκευής 18-1-2013




Οι αναβάτες αρνήθηκαν να ιππεύσουν λόγω της κατάστασης του στίβου – Συνεχής ενημέρωση

Η ημέρα ξεκίνησε «επεισοδιακά» και συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο…

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι οι αναβάτες αρνήθηκαν να ιππεύσουν στις σημερινές Ιπποδρομίες λόγω της κατάστασης του στίβου, ο οποίος είναι εξαιρετικά λασπώδης και επιδεινώθηκε σημαντικά μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, ενώ στις πρωινές προπονήσεις οι αναβάτες – όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν σε συνέντευξη που παραχώρησαν ζωντανά πριν από λίγο - γύμνασαν αποκλειστικά στον εσωτερικό στίβο, αφού η πίστα δεν δίνεται προς χρήση όταν βρέχει στο Μαρκόπουλο.

Να σημειωθεί εδώ πως οι Ελλανοδίκες έκριναν κατάλληλη την πίστα για να διεξαχθούν οι σημερινές κούρσες.

Σε λίγη ώρα θα αναρτηθούν στις
«Ιπποδρομίες» videos με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΔΙ, κυρίου Γιάννη Μυκονιάτη, τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΑΔΙΙ, Γιάννη Λαζαρίδη καθώς και των αναβατών Δημήτρη Δρόσου, Κώστα Μαστοράκη και Ροδόλφου Καλογρίδη.
«Ιπποδρομίες»

Έκτακτη επικαιρότητα: Στάση εργασίας εξήγγειλαν για σήμερα οι αναβάτες



Ασφαλιστικά θέματα του κλάδου των αναβατών προπονήσεων είναι το βασικό ζήτημα – Ανασφάλιστοι εργάζονται εδώ και πολλούς μήνες(!!!) 

Αναζητήσαμε στα γραφεία του Συνδέσμου Αναβατών Δρομώνων Ίππων Ιπποδρόμου (ΣΑΔΙΙ) και εντοπίσαμε στο τηλέφωνο τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή, με τον οποίο είχαμε μία σύντομη και άκρως περιεκτική συνομιλία.

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν ο κύριος Χριστοφής, μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, οι αναβάτες του Ιπποδρόμου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν σήμερα στάση εργασίας μεταξύ της 4ης και 5ης ιπποδρομίας του σημερινού προγράμματος με αιτήματα που αφορούν στον κλάδο τους, ενώ εξέδωσαν παράλληλα και σχετική ανακοίνωση την οποία απέστειλαν από χθες στον ΟΔΙΕ. 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να διαβάσετε την ανακοίνωση του ΔΣ του ΣΑΔΙΙ:



Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ημέρα που δικάζεται ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΔΙΕ για την γνωστή υπόθεση οικονομικής φύσης που εκκρεμοδικεί από το παρελθόν, και την μέρα που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα η καθιερωμένη ετήσια βράβευση των πολυνικών επαγγελματιών του περασμένου έτους…

Πλούσια η σημερινή επικαιρότητα, πολλά είναι τα «καυτά» θέματα που «τρέχουν» παράλληλα, οι «Ιπποδρομίες» θα σας ενημερώνουν ανά τακτά διαστήματα για οποιαδήποτε εξέλιξη σημειώνεται.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομιακά θέματα: Formulating a fitness plan



Σχεδιασμός προγράμματος φυσικής κατάστασης για τους δρόμωνες ίππους – Ένας χρήσιμος οδηγός – εργαλείο για τους προπονητές του Ιπποδρόμου

Συνοπτική περιγραφή των παραμέτρων που λαμβάνονται υπόψη για την κατάρτιση ενός άρτιου προπονητικού προγράμματος 

Η σωστή εκγύμναση ενός ίππου που συμμετέχει στις Ιπποδρομίες αποτελεί σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα «συστατικά» για μία επιτυχημένη αγωνιστική σταδιοδρομία. Πώς όμως φτιάχνεται ένα σωστό πρόγραμμα προπόνησης; Είναι ακριβώς το ίδιο για κάθε ίππο, ανεξάρτητα από φύλο και ηλικία, ή όχι; Πόση «ένταση» πρέπει να έχει προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Όλες αυτές - και άλλες - ουσιώδεις απορίες έρχεται να απαντήσει με ευκρίνεια το εξαιρετικό άρθρο με τίτλο: «Formulating a fitness plan» («Σχεδιασμός προγράμματος φυσικής κατάστασης») το οποίο αναλύει και πραγματεύεται τη δημιουργία ενός σωστού προγράμματος εκγύμνασης δρομώνων ίππων.



Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να διαβάσετε το κείμενο:






Σημ. «Ιπποδρομιών»: Το συγκεκριμένο άρθρο ενσωματώθηκε στην θεματική υπο-ενότητα: «Άρθρα - Δημοσιεύματα» της ενότητας «Ιπποδρομιακά θέματα».

«Ιπποδρομίες»


Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»