Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Έκτακτη επικαιρότητα – Ανοιχτή πρόσκληση για πανιπποδρομιακή συγκέντρωση



Κάλεσμα προς όλους τους φιλίππους και τους επαγγελματίες του Μαρκόπουλου να παραβρεθούν στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου την Παρασκευή 25-05-2012


ΠΡΟΣ: ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΤΥΠΟΦ.Ε.Ε Ο.Δ.Ι.ΕΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣΙΠΠΟΚΟΜΟΥΣΑΝΑΒΑΤΕΣΕ.Ι.Δ.Ι.ΕΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Δ.Ι.ΕΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Δ.Ι.ΕΠΕΠΠΣΕΛΣΙΙΠ
 
ΚΑΛΕΣΜΑ

Την Παρασκευή 25 Μαΐου και ώρα 12 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί πανιπποδρομιακή συγκέντρωση στον 5ο όροφο του Grand stand. Ακριβώς αυτήν την ημέρα και ώρα οι άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται τις ιπποδρομίες θα πάρουν την κατάσταση στα δικά τους χέρια.
 

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη καθώς η σημερινή τραγική κατάσταση, που απειλεί ακόμη και την συνέχιση της ύπαρξης των Ελληνικών ιπποδρομιών επιβάλει άμεσες λύσεις και ουσιαστικές παρεμβάσεις, που ως στόχο θα έχουν την διάσωση των ιπποδρομιών.

Στην συγκέντρωση αυτή είναι καλεσμένοι όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι που έχουν σχέση με τις ιπποδρομίες, καθώς και όλοι οι με κάθε τρόπο επαγγελματικά εμπλεκόμενοι με τις Ελληνικές ιπποδρομίες. Στην διάρκεια της συγκέντρωσης θα κρατηθεί σειρά και χρόνος ομιλίας για τους ομιλητές καθώς και η συνέπεια στα υπό συζήτηση θέματα που θα προεπιλεγούν. 

 
Σκοπός της πανιπποδρομιακής αυτής συγκέντρωσης είναι να ταξινομηθούν και να αξιολογηθούν τα προβλήματα, να γίνει με ακρίβεια η αποτίμηση της τωρινής κατάστασης, να αποσαφηνιστεί το θέμα «ιδιωτικοποίηση η λουκέτο». Επίσης να αποφασιστεί ο τρόπος δράσης εκ μέρους της «επιτροπής δράσης» που θα προέλθει μέσα από την συγκέντρωση και που θα αποτελείται από μέλη όλων των επαγγελματικών τάξεων του ιπποδρόμου. Η επιτροπή αυτή θα έχει ως υποχρέωση να αντιμετωπίσει δυναμικά και πάντα μέσα στα πλαίσια των νόμων όποιον φορέα ηθελημένα ή άθελά του θέτει τον θεσμό των Ελληνικών ιπποδρομιών στον κίνδυνο του αφανισμού.

Τα αποτελέσματα και οι αποφάσεις της πανιπποδρομιακής θα διαβιβαστούν άμεσα στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, στον πρόεδρο της δημοκρατίας, στο ταμείο διαχείρισης δημόσιας περιουσίας, στους Έλληνες Ευρωβουλευτές καθώς και στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής ένωσης (τρόικα). Ο τρόπος σύνταξης της επιστολής προς αυτούς καθώς και η φυσική παρουσία της «επιτροπής δράσης» ενώπιον τους δεν θα επιτρέπει καμία άλλη σκέψη εκτός αυτών της συνέχισης και της ανάπτυξης των Ελληνικών ιπποδρομιών.

Παρακαλείσθε στην περίπτωση που έχετε κάποιο-α θέματα προς συζήτηση να τα γνωστοποιήσετε έως και την παραμονή της συγκέντρωσης Πέμπτη 24 Μαΐου ώστε να συμπεριληφθούν στο θεματολόγιο.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Η συμμετοχή όλων όσων αγαπούν τις Ιπποδρομίες θα πρέπει να θεωρείται πάντοτε αυτονόητη σε κάθε πρόσκληση που γίνεται για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων και που έχει ως στόχο την προάσπιση και την πρόοδο του αθλήματος.

Παρότι εξακολουθούμε να διατηρούμε σοβαρότατες επιφυλάξεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εγχειρήματος, εν τούτοις προτρέπουμε αβίαστα όλους τους φίλους των «Ιπποδρομιών» που έχουν τη δυνατότητα - και γενικότερα όλους όσους αγαπούν τις Ιπποδρομίες - να δώσουν μαζικά και δυναμικά το παρόν στην συγκέντρωση της Παρασκευής.

Όλοι είμαστε χρήσιμοι, κανείς δεν περισσεύει…
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»