Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011


Αλλαγές ιδιοκτησίας και προπόνησης


- Ο μαθητευόμενος αναβάτης Ροδόλφος Καλογρίδης υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό με τον προπονητή κύριο Γ. Καμούτση.

- Ο ίππος ΚΟΛ ΜΗ ΖΑΧΡΑ (IRE) αγοράστηκε από την εταιρεία «Ιπποδομή ΑΕ».

- Οι ίπποι ΙΔΑΛΙΑ, ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ, ΙΚΑΔΙΟΣ, ΚΑΛΚΕΡΥ (FR) και ΚΑΝΘΟΣ αγοράστηκαν από τον κύριο Παν. Κάσση και περιήλθαν στην προπόνηση του.

- Οι ίπποι ΓΚΡΑΝΤΕ ΑΡΛΕΝ, ΓΚΡΑΝΤ ΦΕ, ΓΟΥΑΪΛΦΡΕΝΤ, ΜΠΡΕΤ, ΤΕΜΠΕΤ ΜΠΕΡΤΑ και ΟΠΤΙΜΟΥΣ επανήλθαν στον Ιππόδρομο και ανατέθηκαν στην προπόνηση του κυρίου Χρ. Θεοδωράκη.

- Οι ίπποι ΑΛΚΥΟΝΗ (IRE), ΕΛΙΜΙΟΣ (FR), ΕΛΛΗΝΙΣ (FR), ΘΑΜΥΡΑΣ, ΚΑΛΗΤΩΡ, ΛΑΟΘΟΗ, ΛΕΣΤΩΡ (GB), ΛΥΚΑΝΘΟΣ, ΝΤΙΣΑ (FR) και ΤΑΥΡΕΑΣ (IRE) ανατέθηκαν στην προπόνηση του κυρίου Παν. Κάσση.

- Ο ίππος ΚΟΥΚΑΡΑΣ υπέστη εκτόμηση.

- Στον ίππο ΑΡΚ ΟΦ ΜΟΝΟΣ χαρίστηκε η ευθανασία.

- Οι ίπποι ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΣΕΡ ΝΙΚΟΣ και ΤΖΕΪΣΟΝ ΑΡ απομακρύνθηκαν οριστικά από τον Ιππόδρομο.

«Ιπποδρομίες»


Φλερτάρει με τα τυχερά παιχνίδια το Facebook
Πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο ότι το Facebook θα προσφέρει τη δυνατότητα στοιχημάτων με πραγματικό χρήμα

Τη δυνατότητα να μπορούν οι χρήστες του Facebook να στοιχηματίζουν πραγματικό χρήμα, μέσα από αντίστοιχα παιχνίδια, φαίνεται ότι εξετάζει το τεράστιο social network, εφόσον ισχύει το αποκλειστικό δημοσίευμα του eGaming Review, το οποίο αναδημοσιεύουν και άλλα ξένα μέσα, όπως το CrunchGear.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Facebook είναι σε συζητήσεις με τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών της Αγγλίας, όπως η 888 Ηoldings ή η Gamesys, για να παραχωρήσει αρχικά οκτώ άδειες παιχνιδιών μέσα από την πλατφόρμά του.

Όπως αναφέρουν οι πηγές του eGaming Review, τα παιχνίδια αυτά μπορεί να λανσαριστούν και πολύ σύντομα (ακόμα και το πρώτο τρίμηνο του 2012), ενώ θα αφορούν πιθανότατα τους χρήστες που προέρχονται από την Αγγλία, όπου το νομικό καθεστώς της, ευνοεί την ανάπτυξη τέτοιων online υπηρεσιών.

Όπως μάλιστα σημειώνει και το δημοσίευμα του CrunchGear, το Facebook ήταν σε συζητήσεις στο τέλος του καλοκαιριού με είκοσι ειδικούς στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών, ενώ και η διαφημιστική πολιτική του σε σχέση με τις εταιρείες αυτές έχει μεταβληθεί με το πέρασμα του χρόνου. Tο Facebook αρχικά απαγόρευε να παίζουν τέτοιες διαφημίσεις, ενώ πλέον έχει χαλαρώσει τους κανόνες, επιτρέποντας την εμφάνισή τους σε συγκεκριμένες χώρες.

Πηγή: www.deasy.gr

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»