Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011


Νέα σύνθεση για το Δ.Σ. της Φιλίππου Ένωσης

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Φιλίππου Ένωσης

21 Νοεμβρίου 2011.
21/11/2011
Την Παρασκευή 18-11-2011 πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών της Φιλίππου Ενώσεως της Ελλάδος με θέμα «Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Διαπιστωθείσης της απαιτούμενης απαρτίας και μετά την ψηφοφορία που ακολούθησε, εξελέγησαν και οι έξη υποψήφιοι, οι οποίοι έλαβαν κατά σειρά επιτυχίας τον εξής αριθμό ψήφων :

Μαργαρίτης Κωνσταντίνος           34
Σεφτελής Δημήτριος                     32
Καζάζης Αλέξανδρος                   27
Αθανασόπουλος Αλέξιος            26
Αντωνάκος Δημήτριος                  26
Σκρεπετός Κοσμάς                      25


                                                            Από την Φίλιππο Ένωση της Ελλάδος

 «Ιπποδρομίες»

Προχωρούν τα σχέδια για ιδιωτικοποιήσεις

Έπειτα από την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων ενεργοποίησε και πάλι τα σχέδια πώλησης κρατικών εταιρειών και περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού Δημοσίου. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επτά ιδιωτικοποιήσεις άμεσης προτεραιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το αεροδρόμιο του Ελληνικού, για μια ομάδα κτηρίων του Δημοσίου, μια ομάδα εκτάσεων του Δημοσίου, τον ΟΔΙΕ, τις εταιρείες φυσικού αερίου ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, και τα κρατικά λαχεία, καθώς και τον Οργανισμό που διοργανώνει τις ιπποδρομίες.

Το ρίσκο όμως δεν είναι ποια περιουσιακά στοιχεία θα διατεθούν προς αξιοποίηση, αλλά ποιοι θα βρεθούν να επενδύσουν σε αυτά, γιατί όπως επισημαίνουν στελέχη του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, το δύσκολο είναι να καμφθεί η απροθυμία των ελλήνων και ξένων επενδυτών.

Πηγή: www.energyonline.gr

«Ιπποδρομίες»
«Σκοτώνουν» όσο – όσο Ελληνικό, ΟΔΙΕ, Αέριο και κρατικά λαχεία


Το ταμείο αποκρατικοποιήσεων ενεργοποιεί και πάλι τα σχέδια πώλησης κρατικών εταιριών και περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ταμείου κύριος Κ. Μητρόπουλος επιταχύνει τις σχετικές διαδικασίες και προτίθεται μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου να έχει «βγάλει» στις αγορές τουλάχιστον επτά νέα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων.


Πρόκειται για το αεροδρόμιο του Ελληνικού, για μια ομάδα κτιρίων του δημοσίου που θα πωληθούν σε ιδιώτες, μια δεύτερη ομάδα εκτάσεων του Δημοσίου προς τουριστική αξιοποίηση, τον ΟΔΙΕ, τον Oργανισμό που διοργανώνει ιπποδρομίες, τις εταιρίες φυσικού αερίου ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, όπως και τα κρατικά λαχεία.


Επιπλέον έπειτα από αποτυχία των γερμανών της Χόχτιφ να πωλήσουν το μερίδιό τους αξιολογούνται άλλα σχήματα και συντόμως πρόκειται να κατατεθούν σχετικές προτάσεις από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων


Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα απέτυχαν για παράδειγμα αντίστοιχα σχέδια αποκρατικοποίησης αεροδρομίων στην Ισπανία και στην Πορτογαλία. Ωστόσο επιμένουν ότι το Ταμείο είναι υποχρεωμένο να προετοιμάσει όλες τις αποκρατικοποιήσεις ώστε όταν οι αγορές ανοίξουν να μην υπάρξουν διαδικαστικές καθυστερήσεις.


Πηγή:
www.blog.gr

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»