Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Οι «Ιπποδρομίες» σας προτείνουν: «Stay the distance» (the game)


 Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Μέχρι σήμερα στις προτάσεις μας και τις επιλογές μας είχαμε εντάξει ιπποδρομιακές εκπομπές, ιπποδρομιακές ιστοσελίδες, ταινίες ιπποδρομιακού περιεχομένου… τα πάντα δηλαδή εκτός από ένα ιπποδρομιακό παιχνίδι!

Ναι, καλά διαβάσατε, σήμερα πρόκειται να σας προτείνουμε ένα ιπποδρομιακό παιχνίδι! Ονομάζεται «Stay the distance» και είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του! Γίνετε εσείς ο αναβάτης του αλόγου που θα επιλέξετε και οδηγήστε το στη νίκη, σε μία κούρσα με εμπόδια!

Το «Stay the distance» κυκλοφορεί ελεύθερα στο Διαδίκτυο, μπορείτε να το βρείτε εντελώς δωρεάν και να αποθηκεύσετε τη σελίδα στα αγαπημένα σας (πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα του παιχνιδιούγια να μπείτε απευθείας στο στίβο και να παλέψετε για τη νίκη!

Τα γραφικά του είναι αρκετά καλά, ενώ η επιλογή της διαδρομής και της τακτικής που θα ακολουθήσει ο κάθε παίκτης είναι αυτή που θα του δώσει τη νίκη ή θα συντελέσει στην αποτυχία του ίππου του. Η δική μας συμβουλή (Σημ. «Ιπποδρομιών»:«παίξαμε» με όλα τα άλογα και με όλες τις πιθανές τακτικές διαδρομής – στο κεφάλι, ημιαναμονή και αναμονή –) είναι να κάνετε οικονομία δυνάμεων για το τέλος καθώς επίσης σας προτείνουμε να «φυλάξετε» τις μαστιγιές σας (επιτρέπονται μόνο τρεις σε ολόκληρη τη διαδρομή!) για το φίνις, σε περίπτωση δηλαδή που «κόψει» το άλογό σας και μείνει από δυνάμεις. Στο πάνω δεξιό μέρος της εικόνας εμφανίζονται τα απαραίτητα στοιχεία (ενέργεια του αλόγου, υπόλοιπο χρήσης μαστιγίου) που μπορούν να σας βοηθήσουν πάρα πολύ στη διάρκεια της ιπποδρομίας!

Οι ιπποδρομίες διεξάγονται με τη συμμετοχή έξι ίππων, εκ των οποίων μπορείτε  φυσικά να διαλέξετε κάθε φορά όποιον εσείς επιθυμείτε (φαβορί ή αουτσάιντερ) και να «παλέψετε» για τη νίκη. Ανάλογα με το πόσο φαβορί ή αουτσάιντερ είναι ο ίππος σας, κερδίζετε και τους ανάλογους πόντους στον τερματισμό (όσο πιο αουτσάιντερ είναι δηλαδή ο δικός σας ίππος, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήχο στο παιχνίδι (ακούγονται καλπασμοί κατά τη διάρκεια της κούρσας!) καθώς επίσης μπορείτε να ορίσετε το μέγεθος εμφάνισης της πίστας (υπάρχει ένα κουμπί για την αυξομείωση της εικόνας ακριβώς επάνω από το στίβο).

Με λίγα λόγια, το «Stay the distance» είναι κατά τη γνώμη μας ένα αρκετά καλό παιχνίδι και αναμένεται να αρέσει ιδιαίτερα στους λάτρεις των ιπποδρομιών εμποδίων ,καθώς δίνει σε όλους τη δυνατότητα να «ζήσουν» μία ιπποδρομία από τη σέλα του αναβάτη!

Διαλέξτε λοιπόν το άλογό σας και «τεθείτε στις διαταγές του Αφέτη»!

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 JNwine.com Champion Chase

Νικητής ίππος: Quito De La Roque

Quito De La Roque

2011 JNwine.com Champion Chase
  «Ιπποδρομίες»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Premio Roma GBI Racing

Νικητής ίππος: Zazou

Zazou (στο κάγκελο)

 
2011 Premio Roma GBI Racing
 «Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 German Racing -Herzog Von Ratibor-Rennen

Νικητής ίππος: Pastorius

Pastorius

2011 German Racing -Herzog Von Ratibor-Rennen
 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»