Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας



Αγαπητοί αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Όπως είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε σήμερα στις «Ιπποδρομίες», ανάμεσα στις αναρτήσεις βρίσκεται και η συμφωνία του ΟΔΙΕ με τον ΟΤΕ για την τριετή παράταση της συνεργασίας τους. Πέραν από τα όποια ερωτηματικά συνοδεύει τη συγκεκριμένη ενέργεια (το γεγονός δηλαδή πως η συμφωνία αυτή «δεσμεύει» τον επόμενο ιδιοκτήτη του Ιπποδρόμου για σημαντικό χρονικό διάστημα, ενώ το πρέπον ίσως θα ήταν η συμφωνία για την ανανέωση της σύμβασης συνεργασίας σε ετήσια βάση) ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός πως ενώ η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη στις 28-06-2011 η ανάρτησή της στο πρόγραμμα Δι@υγεια έγινε μόλις χθες, 31-10-2011 (!)

Το σχετικό αποδεικτικό ανάρτησης για τον ΟΔΙΕ στο πρόγραμμα Δι@υγεια

Βλέπουμε λοιπόν πως σημειώθηκε υπέρμετρη – και κυρίως παντελώς αδικαιολόγητη – καθυστέρηση στην ανάρτηση πολλών αποφάσεων (μετρήσαμε κι άλλες ανάλογες αναρτήσεις αποφάσεις με σημερινή ημερομηνία που έχουν ληφθεί τρεις και πλέον μήνες νωρίτερα…) και το ερώτημα που τίθεται εύλογα είναι για ποιόν ακριβώς λόγο συνέβη αυτό;

Να υποθέσουμε πως και αυτή η ολιγωρία εμπίπτει στη γενικότερη αδράνεια και στις πάμπολλες αστοχίες των ενεργειών του Οργανισμού, ή μήπως υποκρύπτεται και κάτι άλλο;

«Ιπποδρομίες»

Παρατείνεται για τρία χρόνια η σύμβαση του ΟΔΙΕ με τον ΟΤΕ


ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. / Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε. Νο 3778

Απόσπασμα Πρακτικού Αριθ.: 360 / 28-6-2011

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΤΕ Α.Ε. ΚΑΙ ΟΔΙΕ Α.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση κατά την οποία διαπιστώθηκε ταυτότητα απόψεων στο παραπάνω θέμα, δέχεται την εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προεδρεύοντος του Δ.Σ. κ. Α. Ζαχαρή και αποφασίζει ομόφωνα την ανανέωση της σύμβασης με την εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. για έγκριση παροχής υπηρεσιών δορυφορικής μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος από τον Transponder F2 του δορυφόρου Hellas Sat συχνότητας 11.053 MHz πόλωση Vertical, FEC3/4 με τίμημα € 104.000,00 + ΦΠΑ ανά έτος για τριετή δέσμευση σύμφωνα με το άρθρο 5 της από 31-8 2010 σύμβασής μας.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

Η Προϊσταμένη Γραμματείας
Διοικητικού Συμβουλίου

ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

H απόφαση του ΟΔΙΕ όπως αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Δι@υγεια

«Ιπποδρομίες»

Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομία 2011 Emirates Melbourne Cup

Νικητής ίππος: Dunaden

Dunaden
 
 2011 Emirates Melbourne Cup
«Ιπποδρομίες»

Grand Prix Διετών – η πρώτη προεγγραφή



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25-10-2011 η πρώτη φάση των προεγγραφών για την κούρσα του Grand Prix Διετών (ίπποι 2 ετών ΒΗ – απόσταση: 1.800 μέτρα) που πρόκειται να διεξαχθεί την Παρασκευή 23-12-2011. Συνολικά 16 ίπποι δήλωσαν αρχικά συμμετοχή, ενώ το έπαθλο της διαδρομής αυξήθηκε κατά 2.400,00 €.

Ακολουθεί παρακάτω ο πίνακας με όλους τους ίππους που συνεχίζουν προς το παρόν για το Grand Prix Διετών:




α/α

Ίππος
1
ΒΑΛΙΑΝΤ ΓΟΥΕΪ
2
ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ
3
ΓΚΑΜΠΥ
4
ΓΟΥΑΪΛΦΡΕΝΤ
5
ΖΑΝΗΣ
6
ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΕΤΟΣ
7
ΚΙΝΓΚ ΜΠΙΛ
8
ΛΑΣΤ ΤΣΑΝΣ
9
ΜΙΚΡΗ ΛΥΔΙΑ
10
ΜΠΑΪΝΤ ΦΕΪΘ
11
ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ
12
ΣΑΪΝΤΑΟΥΝ
13
ΣΑΝ ΑΝΤΩΝΙΟ
14
ΤΟΥΤΑΝΓΧΑΜΩΝ
15
ΧΑΪ ΧΟΟΥΠ
16
ΧΑΝΤΣΑΜ ΜΠΟΪ

«Ιπποδρομίες»

Ισοφάριση του ρεκόρ της περίφημης Zenyatta από τον Rapid Redux


Ο 5ετής εκτομίας Rapid Redux «έγραψε τη δική του ιστορία» και απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες τον Ιπποδρομιακό Τύπο στις ΗΠΑ, καθώς κατάφερε την Πέμπτη 27-10-2011 να σημειώσει στο Ιπποδρόμιο Laurel Park του Maryland τη 19η συνεχόμενη νίκη της καριέρας του, ισοφαρίζοντας – προς το παρόν – το αντίστοιχο ρεκόρ της «μεγάλης» Zenyatta και του Peppers Pride (σημ. «Ιπποδρομιών»: το συγκεκριμένο ρεκόρ έχει να κάνει με συνεχόμενες νίκες και μόνο, δεδομένου ότι ο Rapid Redux έχει διαγωνιστεί στη σταδιοδρομία του άλλες 13 φορές μέχρι σήμερα ανεπιτυχώς, ενώ η περίφημη Zenyatta έκανε το δικό της ρεκόρ αήττητη!)

 Η 19η συνεχόμενη νίκη του Rapid Redux στις 27-10-2011

Rapid Redux
Ο γιος του Pleasantly Perfect και της Thiscatsforcaryl ο οποίος ξεκίνησε ως το πολύ μεγάλο φαβορί του κοινού στην κούρσα της περασμένης Πέμπτης που διεξήχθη στην απόσταση των 1.400 μέτρων (η απόδοσή του ήταν στο 1/5), κατόρθωσε να φτάσει  για άλλη μια φορά στη νίκη σημειώνοντας επίδοση 1':24'':07 και επικρατώντας με διαφορά 2 ¾ μηκών του ίππου Rich Hero, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το μεγάλο σερί των επιτυχιών του ξεκίνησε ακριβώς στο ίδιο μέρος από τον περασμένο Δεκέμβριο, με τις επιτυχίες του να προέρχονται από τις νίκες που σημείωσε σε επτά διαφορετικά Ιπποδρόμια και σε αποστάσεις από τα 1.000 μέτρα έως και τα 1.800 μέτρα.

Ο Rapid Redux δε συγκαταλέγεται οπωσδήποτε μεταξύ των κορυφαίων ίππων της ηλικίας του, εν τούτοις το γεγονός πως ο ίδιος διαγωνίζεται σε «βατές» αναμετρήσεις είναι κάτι που του επιτρέπει να αισιοδοξεί βάσιμα πως μπορεί και να ξεπεράσει το ρεκόρ του με μία ακόμα επιτυχία στο μέλλον.

Το ρεκόρ πάντως όλων των εποχών για τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στις ΗΠΑ το κατέχει ο ίππος Leviathan με 23, που το σημείωσε μεταξύ των ετών 1797 και 1801, ενώ το παγκόσμιο ρεκόρ ανήκει στον ίππο Camarero από το Puerto Rico, ο οποίος έφτασε το 1951 στον ασύλληπτο αριθμό των 51 (!) συνεχόμενων νικών!

Αφιέρωμα στον ίππο Camarero

Ας παρακολουθήσουμε τέλος ένα μικρό αφιέρωμα στον Rapid Redux με αφορμή τη 19η συνεχόμενη νίκη του:

Αφιέρωμα στον Rapid Redux
«Ιπποδρομίες»

Στις 18 Νοεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της Φιλίππου Ένωσης



ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ Φ.Ε.Ε
28/10/2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Φ.Ε.Ε

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του από 13.01.38 Β. Δ/τος "περί Διοικήσεως, Διαχειρίσεως και Λειτουργίας εν γένει της Φ.Ε.Ε" και δυνάμει της υπ. αριθμ. 93/10/06.10.2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Φ.Ε.Ε, καλείστε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών της Φιλίππου Ενώσεως της Ελλάδος, η οποία θα λάβει χώρα την 18η Νοεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30, στην αίθουσα της Φιλίππου Ενώσεως στον 4ο όροφο του GRAND STAND στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου με :

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Φ.Ε.Ε

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας μέχρι και την ημέρα της Συνέλευσης, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:00΄ στα γραφεία της Φ.Ε.Ε (Ιππόδρομος – Μαρκόπουλο Μεσογαίας).

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί σύμφωνα με το άρθρο 12 του από «13.1.38 Β. Δ/τος περί διοικήσεως, διαχειρίσεως και λειτουργίας εν γένει της ΦΕΕ» την 2α Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30΄ στον ίδιο χώρο, με το ίδιο θέμα και χωρίς νέες προσκλήσεις.

27 Οκτωβρίου 2011                      

Κατ’ εξουσιοδότηση του Δ.Σ/Φ.Ε.Ε

Ο Γενικός Διευθυντής
Γεώργιος Κώτσικος

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»