Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή των  «Ιπποδρομιών» προς τον ΟΔΙΕ και τη ΦΕΕ 


Κορυδαλλός, 10- 01-2011

Προς: Τον Οργανισμό Διεξαγωγής
         Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ)
         και τη Φίλιππο Ένωση της
         Ελλάδος (ΦΕΕ)
Κοιν.: Ιπποδρομιακό Τύπο
         Ιπποδρομιακές ιστοσελίδες
Συν.: Τρία (3)


Θέμα: Πρόταση για διεξαγωγή ιπποδρομιών «all - stars»

Αξιότιμοι κύριοι,

Σας αποστέλλω τρία δημοσιεύματα του ιπποδρομιακού ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» (http://www.ippodromiaka-nea.blogspot.com/) με θέμα την πρόταση διεξαγωγής ιπποδρομιών «all - stars» στον Ελληνικό Ιππόδρομο.
Η αφορμή προέκυψε από το ρεπορτάζ των «Ιπποδρομιών» αναφορικά με την ιπποδρομία του Arima Kinen που διεξήχθη στην Ιαπωνία στις 26 Δεκεμβρίου, όπου εκεί πρωτοείδαμε την ομολογουμένως εντυπωσιακή και συνάμα πρωτοποριακή ιδέα και θελήσαμε να σας την προτείνουμε μαζί με τις λεπτομέρειες και τους όρους διεξαγωγής της που επεξεργαστήκαμε.
Η ιδέα στηρίζεται ουσιαστικά στη «συμμετοχή» των φιλίππων στη διαδικασία των εγγραφών, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καθιστά τους φιλίππους που συμμετέχουν στη διαδικασία «ενεργούς παράγοντες» της κούρσας. Περιττό είναι να σας αναφέρουμε πως από άποψης θέασης και τζίρου σημειώνουν πολύ μεγάλα νούμερα στην Ιαπωνία (ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως το έπαθλο του Arima Kinen  «άγγιξε» φέτος τα 4,1 εκατομμύρια € και την ιπποδρομία παρακολούθησαν ζωντανά 120.213 θεατές).
Η δική μας εκτίμηση είναι πως μία ενέργεια αυτής της μορφής μπορεί να «αναζωπυρώσει» το ενδιαφέρον των υπαρχόντων φιλίππων και ταυτόχρονα να προσελκύσει νέους, ενώ η ιπποδρομία «all - stars» από μόνη της αποτελεί ζωντανή διαφήμιση για τις ιπποδρομίες (αφού πρόκειται για διαδρομή 20 δρομώνων ίππων σε μεγάλη ή μαραθώνια απόσταση) και σε συνδυασμό με άλλες προωθητικές ενέργειες κρίνεται ικανή να «εκτινάξει» τα έσοδα του Οργανισμού και να καθιερωθεί στη συνείδηση των φιλίππων (μαζί με το Ντέρμπι και άλλες σπουδαίες κούρσες της χρονιάς).
Με την ευχή οι προτάσεις μας να βρουν πρόσφορο έδαφος για υλοποίηση,

Παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση ή απορία σας.

Με εξαιρετική τιμή,

Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης
(υπεύθυνος ιστοχώρου «Ιπποδρομιών»)

Συνημμένα:
1.  Δημοσίευμα των «Ιπποδρομιών» της 29ης-01-2011 με τίτλο: «Ο Victoire Pisa νικητής του Japan’s Arima Kinen»
2. Δημοσίευμα των «Ιπποδρομιών» της ης-01-2011 με τίτλο: «Κούρσα «all - stars» - η ιπποδρομία των φιλίππων»
3. Δημοσίευμα των «Ιπποδρομιών» της ης-01-2011 με τίτλο: «Οι «Ιπποδρομίες» καταθέτουν ολοκληρωμένη πρόταση για τη διεξαγωγή ιπποδρομιών «all - stars»»

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»