Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Οι «Ιπποδρομίες» κοντά σας από την 1η Ιανουαρίου 2011!

Ο ιστοχώρος «Ιπποδρομίες» πρόκειται να ξεκινήσει την πορεία του στον τομέα της ενημέρωσης την 1-1-2011. Η λειτουργία του θα είναι επί καθημερινής βάσης και θα προσφέρει στον αναγνώστη χρηστικές πληροφορίες γύρω από τα ιπποδρομιακά θέματα αλλά και γύρω από ιδιαιτέρως σημαντικά θέματα αθλητικού περιεχομένου. Θα υπάρχουν ακόμα και πολιτικές, οικονομικές και άλλες ειδήσεις που θα έχουν σχέση με τον Ιππόδρομο και τις Ιπποδρομίες. Με σχολιασμούς, έρευνες, ανασκοπήσεις, προτάσεις και πολλά άλλα που σταδιακά θα ενταχθούν στην θεματολογία του ιστοχώρου φιλοδοξούμε να πρωταγωνιστήσουμε στον συναγωνισμό για την έγκυρη και την έγκαιρη ιπποδρομιακή ενημέρωση.
Οι «Ιπποδρομίες» ξεκινούν – και έτσι θα παραμείνουν – ως μία προσπάθεια φιλίππων που απευθύνεται προς όλους τους φιλίππους. Με γνώμονα το καλό των Ιπποδρομιών και πρωτίστως την ενημέρωση και την προστασία των φιλίππων που αποτελούν τον κύριο αιμοδότη της ιπποδρομιακής δραστηριότητας καταθέτουμε τις γνώσεις, την εμπειρία μας και κυρίως την αγάπη μας για τις ιπποδρομίες. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να τύχει θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης ώστε με κινητήρια δύναμη την δική σας στήριξη να προχωρήσουμε δυναμικά και να πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για άρτια και αξιόπιστη ενημέρωση.
Δύναμή μας είναι η δική σας αγάπη!

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»